17 квітня 2020 р.

С Пасхой! Христос Воскресе! - Пасха 2020 открытки поздравленияТак сталося, що цього року ми всі будемо святкувати Пасху по домівках. 
А як розважити дітей? Як зробити, щоб було цікаво усій родині?
Шановні дорослі!
Пропонуємо вам декілька великодніх ігор, забав, які допоможуть вам провести веселе сімейне свято.
Наприклад:
Повітряне яйце.
Завдання – оригінально прикрасити великоднє яйце. Учасники отримають  надуту повітряну кульку та безліч декору, інструментів: наклейки на яйця, маркери, губну помаду, клей, кольоровий папір тощо. З цього за 3 хвилин кожен учасник повинен декорувати «яйце». Глядачі оплесками визначають найкращий варіант. До такого конкурсу можна залучити дитину та його помічника (бажано татусів).
Великодні скарби.
Організуйте  ігровий квест у пошуку святкових сюрпризів.  Заздалегідь заховайте подаруночки на території квартири, дому. Також заздалегідь потрібно роздрукувати карти для учасників, на яких будуть вказані позначки зі скарбами та яйцями-підказками. Підготуйте 5 декоративних яєць, наприклад, у вигляді порожніх капсул від «Кіндерів». Усередині капсул – підказки, де шукати скарби. Або якісь спецзавдання для дітей. Пошуки скарбів ідуть на час.
Знайти крашанку.
Кладуть кілька шапок, під одну з них - крашанку. Хто відгадає, під котрою з шапок є крашанка, той виграв. Хто не відгадає - програв.
Чиє яйце довше крутиться.
Гравці розкручують свої крашанки. Той, у кого вона крутиться найдовше - переможець.
У вас ще є час підготуватись.
Якщо у вас є свої ідеї, пишіть нам у коментарях.

Немає коментарів:

Дописати коментар