1 квітня 2020 р.

1 КВІТНЯ - ДЕНЬ ГУМОРУ
Прикольная анимашка с 1 апреля - 1 Апреля открыткиСлово «гумор» родом із Стародавньої Греції, але там воно вживалося в медичному сенсі. Античні лікарі вважали, що стан людини складався зі співвідношення рідин в його тілі - крові, лімфи, жовтої та чорної жовчі. Кожна така рідина мала назву «гумор». Якщо всі чотири гумора перебували в ідеальному балансі, людину можна було вважати здоровим і щасливим.
Веселі розіграші у День сміху — місяць приємних спогадів.
Як довести іншим, що з тобою не доведеться сумувати, і заодно підняти настрій усім навколо?
 Наприклад: Намалюй орла!
Класика жанру! Поклич кого-небудь і скажи йому: «Б’ємося об заклад, що я за одну секунду намалюю орла?» Коли парі укладено, а секундомір увімкнено, швиденько малюй овал, він же — яйце. Коли той запитає: «А де орел?» — ти розважливо скажеш: «Зачекай, коли пташка вилупиться!»
А яку розвагу (звичайно, добру!) можети запропонувати ви, шановні читачі?
Пишіть у коментарях.

А також...
Готові сміятись, плакати, реготати крізь сльози і хіхікати так, що буде боліти живіт і випадково накачається стальний прес? Тоді сміливо беріться за будь-яку книжку з цієї добірки.
 Джером  Клапка Джером.Троє у човні, якщо не рахувати собаки

Повість Джерома К. Джерома про трьох нерозлучних друзів, які подорожують човном по Темзі, смішить людей уже понад 200 років. Гарріс, Джей і Джордж вирішують відпочити від міської метушні, але, як незабаром з'ясовується, не все так просто. Будь-яка дрібниця - починаючи від зборів і закінчуючи спробою відкрити бляшанку з консервами, - може стати причиною кумедних пригод. А коли в човні, крім трьох завзятих джентльменів, присутній ще й вкрай енергійний фокстер'єр, веселощі гарантовано, особливо читачам.


Веселі Гуморески, Павло Глазовий, КнигиГлазовий, Павло. 
Павло Глазовий — майстер українського гумору! І ні, це не засалені анекдоти про українців, які живуть одним салом та готові душу за нього продати. Це збірка надзвичайно кумедних та дотепних гуморесок, яку потрібно мати у хаті, аби щоразу, маючи поганий настрій, взяти книгу та й пореготати усією сім'єю!





Книга «Пригоди малого Ніколя» Госинни Сампе купить на YAKABOO.ua ...
Госсінні, Рене. Пригоди малого Ніколя
У 1950-х роках художник Жан-Жак Сампе створив серію гумористичних малюнків. А його друг, письменник Рене Ґоссінні, вирішив написати до них тексти. Ось так і з’явилися на світ веселі оповідання про малого Ніколя та його друзів. Відтоді ці книжки мандрують світом, знаходячи все нових і нових прихильників. Адже читати без сміху історії, які розповідає про себе Ніколя, просто неможливо!



Бедрик Юрій. Тьотя Бегемотя
Весело, жваво, а головне, з гумором. Так можна сказати про збірку віршів Юрія Бедрика «Тьотя Бегемотя». Вікова категорія, визначена для цього видання – дошкільнята та молодші школярі. Та ми впевнені, що коло читачів набагато ширше. Адже щирість і грайливість текстів не може залишити байдужими навіть дорослих. І що може бути краще, як не посміятися разом з дитиною, читаючи віршик. 


 Драгунский, Виктор. Денискины рассказы
Денискины рассказы (Драгунский Виктор) - слушать аудиокнигу онлайнОчень позитивные и весёлые рассказы В. Драгунского придутся по вкусу и деткам, и взрослым. 
Юный читатель сможет найти много схожих черт характера главных героев со своими. А некоторые истории окажутся очень схожими с теми, которые ребёнок пережил в реальной жизни. Именно эта уникальная черта линий и сюжетов рассказов Драгунского никогда не оставит произведения талантливого писателя без внимания преданных поклонников.

І ще багато-багато чого...
Є багато сервісів, де можна почитати книги онлайн. Наприклад:
http://booksonline.com.ua
http://loveread.me/
https://www.ukrlib.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар