5 грудня 2013 р.

 

Скільки в книзі голосів...

65 років Анатолію Костецькому

6.12.1948 - 2005 рр.


«Вітаю вас, мої славні і хороші книголюбчики та казкознавчики...» -  цими словами майже кожного ранку упродовж кількох років вітав, як ніхто по - своєму, слухачів популярної радіопередачі «Пригоди славнозвісних книг» Анатолій Георгійович Костецький.       Усе, що написане цим письменником, неймовірно цікаве, вигадливе, веселе і дуже-дуже близьке кожному з дітей. Анатолій Костецький — автор понад п'ятдесяти поетичних і прозових книжок: «А метеликам весело», «Весняні дарунки», «Все про мене», «Лист до птахів», «Де літо живе?», «Батьки нас не розуміють», «Бюро знахідок», «Постукай у моє вікно», «Все — як насправді», «Суперклей Христофора Тюлькіна, або Вас викрито — здавайтесь!», «Мінімакс — кишеньковий дракон, або День без батьків», «Мої та твої таємниці» та інших.

   У віршах, казках, повістях-казках Анатолія Костецького вибудоване ціле місто з вулицями й провулками, узвозами і майданами, палацами і звичайними будинками. У ньому вчаться, мріють, фантазують, дружать, бешкетують меткі, балакучі, ліниві, непосидючі сьогоднішні хлопчики та дівчатка.




  
    Друзі! Якщо ви не читали творів цього чудового автора, зайдіть до бібліотеки,погортайте книгу, і, може, ви впізнаєте там себе?..


Немає коментарів:

Дописати коментар