8 травня 2020 р.

Конкурс комп'ютерного малюнка «1939-1945. Пам'ятаємо! Перемагаємо ...
Минають роки, відлітаючи у вічність… Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії. «Ніхто не забутий, і ніщо не забуте!..»
Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
Це належить знати. Почитайте.
Книга "Людина і зброя" - Гончар Олесь - Читать онлайн - Скачать ...Гончар О. Людина і зброя // http://chtyvo.org.ua/authors/Honchar/Liudyna_i_zbroia/
Війна — це тяжка праця, і роблять її прості солдати. Це вони йдуть в атаку під ураганним вогнем, це вони, місяцями сидячи в окопах, стримують ворога, це вони гинуть під кулями та бомбами.


Діти війни — Євген Гуцало, читати повністю текст твору онлайн ...
Гуцало Є. Діти війни; Озброєні діти // http://chtyvo.org.ua/authors/Hutsalo/Proletily_koni_zb/ 
У збірнику повістей і оповідань вміщені кращі твори письменника, за які він отримав Національну премію України ім. Тараса Шевченка.
Кагарлицький НВКЦе оповіді про життя дітей у роки Великої Вітчизняної війни, про повсякденні справи повоєнних підлітків, про їхні мрії, прагнення і сподівання.
 Збанацький Ю. Таємниця Соколиного бору
Хвилююча повість про складний внутрішній світ хлопчаків Тимка, Василька, Мишка і Слави, які ростуть і мужніють в умовах жорстокої битви з ворогом. Це розповідь про хлопчаків, які знайшли своє місце в боротьбі  з фашизмом.
Аудиокнига "Ніч перед боєм" (О. Довженко) - YouTube
Довженко О. Ніч перед боєм//https://www.ukrlib.com.ua/books/printit.php?tid=869
Темою твору є зображення одного з епізодів Другої Світової війни. А основною думкою твору — уславлення героїчного подвигу народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар