11 січня 2021 р.

 Найввічливіший день у році – 11 січня. Цього дня відмічається всесвітній день „спасибі”.

Ми кожного дня говоримо один одному „дякую”, тому важливо пам’ятати, що справжня вдячність – це лише та, що йде від чистого серця.

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з чудовою книгою Кейт ДіКамілло "Спасибі Вінн-Діксі".

Американка Кейт ДіКамілло все життя пише для дітей книги, що користуються величезним успіхом по обидві сторони Атлантики. За книжку про Вінн-Діксі Кейт ДіКамілло отримала багато нагород, в тому числі золоту медаль Всеамериканського товариства «Вибір батьків» і «Медаль Ньюбері» за особливий внесок у дитячу літературу. 

За «Вінн-Діксі» було знято фільм, що зробив ім'я письменниці ще популярнішим. Та головне, що історія про кумедного песика і його безтурботну подружку принесла автору любов маленьких читачів у всьому світі. 

Вінн-Діксі – це дивовижний песик, який уміє усміхатися зовсім як людина. З десятирічною дівчинкою на ім'я Опал він подружився у важкий для обох момент: бездомний пес щойно ненароком учинив страшний розгардіяш у чужому магазині, а його майбутня хазяйка почувається такою самотньою. 

Та тепер їхні справи підуть зовсім по-іншому... Кумедний песик вчить свою маленьку хазяйку дивитися на світ іншими очима: завдяки йому Опал знайомиться з цікавими людьми і нарешті знаходить друзів там, де й не сподівалася.


Немає коментарів:

Дописати коментар