30 березня 2020 р.

Увага, увага всім батькам!
Ця стаття для вас.
Картинки по запросу "дети родители чтение"Зараз, під час карантину, у вас є величезна можливість спілкування з дитиною та книгою.
Дитячі книги, які перечитують дорослі.
 Коли ми, будучи дорослими, беремо книгу, перечитану давним-давно, то обов'язково побачимо щось нове. А деякі люди дитячі книги відкривають для себе, вже будучи далеко не школярами.
 Дослідження  улюблених читацьких звичок англійців показало, що майже 40% дорослих періодично перечитують дитячі книги. Кажуть, що це допомагає їм розвинути уяву. 
 Видання The Independent, яке цитує це дослідження, наводить список книг, які повертають у дитинство. Однак опитування, проведене серед співробітників редакції, свідчить, що книги їх дитинства, до яких вони періодично повертаються, показують їм, наскільки змінилося їхнє власне сприйняття.
 Пропонуємо і вам перечитати дитячі книги і побачити в них щось нове. А ще це гарне проведення часу всією сім'єю.

Янссон Т. Все о муми-троллях Книга 2, цена 235 грн., купить в ...Туве Янссон "Все про Мумі-тролів".
Вікторія Макаренко, кореспондент:
- Я цю книгу вперше прочитала дитиною. Потім кілька разів читала будучи "міцно за тридцять", але вже своєму синові. І кожен раз сприймала зовсім по-іншому. Адже насправді ця книга про те, яку роль відіграє в житті кожного з нас родина. Про самотність, про любов, про дружбу, про тугу.
ROZETKA | Ранок Улюблена книга дитинства: Чарівник Смарагдового ... Волков "Чарівник Смарагдового міста".
Артем Маслаков, редактор:
- Повісті Волкова не тільки повертають нас у дитинство. У свідомому віці ти дивишся на героїв іншими очима, адже нехай в книзі зовсім інший світ, але образи - від Опудала до Гудвіна - зустрічаються і у нас. Натрапляєш на них як серед політиків, так і серед колег по роботі.
Маленький принц. Антуан де Сент-Екзюпері. Казка українською з ...
Антуан де Сент-Екзюпері "Маленький принц".
Оскар Янсонс, фотокореспондент:
- Я граю автора в спектаклі за цим твором і кожен раз по-справжньому плачу в кінці. Адже ніхто не здогадується, що крилаті фрази з книги - це не головне в ній. 
Сент-Екзюпері потрапив в справжню авіакатастрофу в Сахарі, і йому треба було полагодити літак, щоб вибратися. А щоб вижити в тих умовах, йому довелося розділити надвоє свідомість: частина залишалася в реальності, частина - з уявним Маленьким принцом.
Тореадори з Васюкiвки | Читання твору | Читай онлайнВсеволод Нестайко "Тореадори з Васюківки".
Юлія Кацун, кореспондент: 
- Книги Нестайко я відкрила для себе вже дорослою. І полюбила їх за щирість героїв, за безхмарне дитинство, за добрий гумор і смішні пригоди, які іноді переростають в справжні подвиги.

Немає коментарів:

Дописати коментар