21 березня 2016 р.

"ПОЕТІВ СЯЮЧИЙ  ГУРТОК"
21 березня - Всесвітній день поезії.
Знайомство з книгою, літературою у кожної дитини починається з віршів. Вони бувають різні: веселі, сумні, ліричні, смішні. 
Для всіх, кого приваблює поезія, ми підготували книжковий перегляд, де ви можете знайти добре знайомі і нові імена.
Ось деякі з них: 
 Сергій Козлов відомий передусім як автор казок про Їжачка у тумані, Тилімилітрямдію і веселі історії про Левенятка та Черепаху. А от вірші Сергія Козлова знають менше, хоч його пісенька «Хмароньки – ви конячки білогриві» стала дуже популярною завдяки улюбленому мультфільмові.
У цій книжці ви прочитаєте інші вірші Сергія Козлова. Пустотливі та веселі, задушевні та ліричні, вони нікого не залишать байдужим. Художниця Олександра Івойлова вмить збагнула настрій автора і чудово проілюструвала його вірші. Почитайте їх разом зі своїм малюком, і отримаєте неабияке задоволення!
Купить книгу Маленькая глупая лошадь. Старинные английские игралки, Левин В.   Ці іронічні, добрі, пройняті тонким англійським гумором історії написані відомим дитячим письменником Вадимом Левіним. З їх героями: наївною і романтичною Конячкою, веселим вигадником Джонатаном Біллом, кумедним подружжям Бокле, манірними і смішними професорами Булем і Фулом із задоволенням зустрінуться не лише діти, а й їхні батьки. Адже багато хто з них пам'ятають і люблять вірші Вадима Левіна з дитинства.
Лучук В. Приховані подарунки. До цього видання увійшли кращі твори для дітей по­ета і перекладача Володимира Лучука — вірші та віршовані казки, загадки й скоромовки, а також переспіви з серболужицької поезії. Отож, дорогі діти, чи­тайте твори, які написав для вас Володимир Лучук, на щасливий виріст!
Класика дитячої літератури Школа Марийка Пидгирянка. Ранкові зустрічі фото
 До збірки української письменниці Марійки Підгірянки увійшли кращі твори для дітей: вірші, казки, співанки. Добір поданих текстів обумовлений шкільною програмою. 29 березня письменниці виповнюється 135 років.
Сенатович О. Малий віз.
 До цього видання ввійшли вибрані твори для дітей Оксани Сенатович — вірші, повісті, оповідання, а також переспіви. Ця книжка має на меті прислужитися найменшим читачам і їхнім батькам, школярам і вчителям у знайомстві з особливим світом письменниці, яка вміє зачаровувати читачів своїми спостережливими, вишуканими, майстерними і дотепними творами.
Мандри Жолудя: Вірші, казки, оповідання
 До збірки відомого сучасного українського письменника Дмитра Чередниченка «Мандри Жолудя» ввійшли його вірші, лічилки, скоромовки, казки, притчі, оповідки тощо. Надзвичайно цікаві за змістом, теплі за настроєм, вони до того ж порушують дуже серйозні питання: про любов до рідної землі й свого роду, про повагу до власної та чужої праці, про дбайливе ставлення до навколишньої природи, про те, як важливо мати щиру душу і чисте серце, зігріте добром



Немає коментарів:

Дописати коментар