31 березня 2015 р.

День смеха первоапрельские открытки~1 Апреля открытки

Чому потрібно сміятися щодня?
 Лише сімнадцять м’язів потрібно напружити, аби усміхнутися, і цілих сорок три — щоб насупитися. Тож посміхайтеся щодня, адже це так легко і приємно! Десять хвилин нестримного сміху можуть замінити півгодини тренувань у спортзалі, а якщо сміятися по сімнадцять хвилин щодня, можна продовжити собі життя на рік. Ось чому коміки живуть значно довше.

 Якщо любиш посміятися від душі, любий читачу,  твоя фігура буде тобі дуже вдячна. П’ятнадцять хвилин сміху спалюють стільки калорій, скільки додається в організм з плиткою шоколаду середнього розміру.
 Мрієш стати космонавтом? Тренуй почуття гумору! Виявляється, існує спеціальна комісія, яка визначає, чи вміє претендент на цю посаду жартувати. Звичайно, а що ж іще залишається робити у космосі?


Чим корисний сміх?
 А де ж у світі найбільше люблять посміятися? Виявляється, люди з найкращим почуттям гумору мешкають на Кубі та у Бразилії. А найбільш похмурі — жителі Скандинавських країн.


Чому потрібно сміятися щодня?
 Наука про вплив сміху на організм людини — це сміхотерапія. Засновник її — американський психолог Норман Казинс, що увійшов в історію як «людина, яка розсмішила смерть». І не даремно…
 Тяжко захворівши, втративши здатність ходити і усіляку надію на одужання, вчений з лікарні переселився у місцевий готель, і став щоденно дивитися комедії. Просміявшись кілька днів поспіль, чоловік помітив, що його біль згас. Результати аналізів ставали дедалі кращими. Пройшло кілька років — і Норман відновив здатність рухатися, повернувся на роботу і почав грати на роялі. Ось вона — чудодійна сила сміхотерапії!
 Як говорив Барон Мюнхаузен: «Серйозне обличчя — це ще не ознака розуму. Найбільші дурниці на Землі вчинялися саме з таким виразом обличчя». Тож не забувайте усміхатися щодня, і нехай вам щастить!


   




 Це теж сміхотерапія!                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар