16 червня 2015 р.

Декілька цікавих занять у дорозі
Ласкавим сонечком літні канікули нишком зазирають у вікна. Дуже скоро ви поїдете до моря, в гори або до бабусі в село. Щоб не витрачати час даремно і зробити поїздку максимально корисною та захоплюючою, ось вам кілька порад, чим зайняти себе в довгій дорозі.

Слухайте музику. Закривши очі і відкинувшись на спинку сидіння, можна максимально відчути музику, відкрити в словах пісні новий сенс, адже часто надати значення непомітним у повсякденному житті речам ми можемо лише під час вимушеного безділля.
Слухай музику в дорозі
Читайте. Прекрасна можливість оцінити майстерність письменника і здобути нові знання. Але, на жаль, ця розвага підходить лише для спокійних видів транспорту, і зовсім незручна під час подорожі в автобусі чи автомобілі. Однак завжди можна послухати аудіокнигу. Таке заняття і зору не шкодить, і збагачує духовно.

Дивитесь відео. Ви так давно мріяли подивитися цей фільм, але все було ніколи?  Довга поїздка — саме час надолужити згаяне. Головне — як слід зарядити ноутбук і запастися хорошими навушниками.

Малюйте. Навіть якщо не вмієте. Іноді подібні розваги веселять настільки, що згодом вже просто неможливо зупинитися.
Малюй у дорозі
Знайомтеся. Живе спілкування, завзяті жарти, радісний сміх і запальні пісні — що може бути веселіше такої подорожі, якщо «на борту» - діти ?!
Знайомся з сусідами в автобусі чи потягу

Немає коментарів:

Дописати коментар