3 жовтня 2014 р.

5 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ
«Шкільні вчителі володіють владою, про яку прем'єр-міністри можуть тільки мріяти»
У. Черчілль
5 октября день учителя~Открытки с Днем учителя 2014
Учителю! Ти йдеш по цій землі
І слід стає твій крок за кроком
Яскравим вогником у сутінках пітьми,
А все життя для тебе є уроком.

Ти бачиш те, що іншим не під силу,
І відповідь даєш на всі «чому?»
Ти не даремно тут, бо серце має крила,
Воно для всіх – віддать його кому?

Маленьким дітям, синьооким і чубатим,
Що ловлять погляд, кожен рух всяк час -
Це щастя вчителя – його багато,
І слід яскравий – вогник не погас!
Цікаве...
У британській школі ввели заборону на поцілунки.
 Адміністрація однієї з британських шкіл в графстві Сомерсет під загрозою покарання заборонила своїм учням цілуватися. Директор школи Кріс Річардсон заявив, що не дивлячись на передові погляди, його навчальний заклад дотримуватиметься "традиційних цінностей". 
 У школі навчаються близько 1200 учнів у віці від 13 до 18 років. Батьки школярів заявили, що не схвалюють заборону, оскільки вважають, що поцілунки є невід'ємною частиною життя сучасних підлітків. 
 Школа отримала винагороду уряду Великої Британії за постійне поліпшення результатів іспитів в попередні роки. Проте вона не вперше потрапляє на сторінки ЗМІ у зв'язку зі скандалами про порушення шкільної дисципліни. 
 У 2007 році 16-річний Том Бослі  був ледве не виключений за те, що їв яблуко на тенісному корті, де вживання їжі суворо заборонено. У 2003 році 22 учні були звинувачені в тому, що носили формені піджаки, куплені в супермаркеті, замість дорожчих, які продавав постачальник шкільної форми. 
 Батьки неодноразово повідомляли про покарання школярів, які носили чорні штани трохи не того відтінку, який затвердила адміністрація. Порушниками дисципліни також оголошувалися учні, які знімали піджаки у спекотну погоду або розстібали верхні гудзики сорочок. 
 В одному з випадків обурені батьки навіть організували комітет протесту. Про те, які дії вживатимуться після введення заборони на поцілунки, інформація поки що не надходила.

Немає коментарів:

Дописати коментар