10 жовтня 2014 р.

11 ЖОВТНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДІВЧАТ
Любі дівчатка!
 Ви всі такі різні: маленькі та великі, веселі та сумні, енергійні та врівноважені. Ви живете в різних країнах, містах, селах. Але ми бажаємо вам, щоб у вас було щось спільне:
Веселих і сонячних днів вам, багато радості від життя, посмішок, щирих і добрих людей навколо, здійснення всіх мрій!
Це все про вас і для про вас.
 У 1962 році в Танзанії вибухнула епідемія сміху, яка охопила в результаті близько 1000 чоловік. Почалася вона в школі для дівчаток у селі Кашаша - спочатку сміялися три учениці, а незабаром більшість дівчаток заразилися сміхом. Напади сміху у кожної тривали від декількох годин до декількох днів поспіль. Школу незабаром тимчасово закрили, але епідемія передалася іншим дітям і підліткам в 14 школах довколишніх сіл. Остаточно феномен зник через 18 місяців після перших зафіксованих випадків.
 Згідно з дослідженнями вчених з Лондона, дівчата, чиї безіменні пальці коротші вказівних, мають більше шансів досягти успіхів у спорті, особливо в легкій атлетиці та тенісі.
 Дівчата не люблять, коли у них вільні руки. Тому вони завжди носять із собою сумочку - щоб теребити її за ремінець, притримувати за край і нескінченно в ній копатися. За відсутністю сумочки підійде все, що завгодно - віяло, рукавички, книжка, квітка.
 Вуха дівчата закривають пальцями, а хлопці - долонями.
 Одягаючись, дівчинка спершу зодягне футболку, потім – джинси. Хлопці зазвичай діють навпаки.

Немає коментарів:

Дописати коментар