26 жовтня 2020 р.



Вкласти дітей до ліжка значно легше, коли у вас є для того особливий ритуал. Для когось цим ритуалом є звичайне чищення зубів, для когось склянка молока і розмова, а для когось важливою частинкою цього ритуалу, крім усього згаданого, є читання вголос. 
Звичайна книжка-картинка, оповідання, казочка, фантастична повість, пригодницький роман — байдуже, що саме ви читаєте. Якщо робити це регулярно, ви допоможете дитині заспокоїтися, віддатися мріям і фантазіям та врешті-решт заснути.

Succéförfattaren från Jönköping toppar återigen Amazons topplista   Карл-Йохан Форсс Ерлін — професійний психолог з Швеції. 
"Кролик, який хотів заснути" — перша книжка для дітей, яку Карл-Йохан видав самостійно шведською та англійською мовами. Одразу після старту продажів книга злетіла у топ рейтингів Amazon. Нині історія про кролика перекладена на 46 мов і продана в кількості понад 2 000 000 примірників.
"Сонні книжки" автора створені, щоб допомогти дитині підготуватися до сну. Вони ґрунтуються на низці перевірених психологічних технік для розслаблення й містять поради та інструкції для батьків, аби читання досягало бажаного ефекту.

Карл-Йохан Форсс Ерлін.
"Кролик, який хотів заснути"
"Слоненя, яке хотіло заснути"
"Трактор, який хотів заснути"


Немає коментарів:

Дописати коментар