4 листопада 2013 р.


Всім! Всім! Всім!


  Хто шукає відповіді на питання: "Що? Де? Коли?", ми пропонуємо безліч нових яскравих книжок, в яких ви зможете знайти відповіді на ці та інші питання.


  

До вашої уваги: книжкова виставка для середнього та старшого шкільного віку "Хто? Що? Де? Коли?", тематична полиця "Комора чудес". Вони користуються неабиякою популярністю, літературу із задоволенням читають не тільки діти, але й батьки.


Мами та папи, бабусі та дідусі!!! Для вас та ваших "чомучок" - неймовірно цікава книжково-ілюстративна виставка - "Книжкове царство".


  Отож, великі та малі, приходьте до бібліотеки разом з друзями, знайомими, дітьми - і ви зможете взяти додому ці яскраві, цікаві, пізнавальні книжки!!!!






Дитяча автоенциклопедія
На сторінках ілюстрованої АВТОенциклопедії ви прочитаєте захоплюючі розповіді про те, як створювався автомобіль, як він влаштований, як розвивається сучасне автомобілебудування. Докладно ознайомитесь з історією найвідоміших світових компаній, довідаєтесь про популярні види автоспорту, про машини спеціального призначення, автобуси та вантажівки. Книга складається з декількох тематичних розділів, словника, визначника емблем і покажчиків, за допомогою яких можна легко знайти цікавий вам автомобіль та ілюстрації
 

 
Енциклопедія для дівчаток. Все про тебе саму   Якщо ти дівчина середнього чи старшого шкільного віку, допитлива, мрійлива, жадібна до знань, то ця енциклопедія саме для тебе. Ти знайдеш у ній розповіді жінок, які так чи інакше уславили своє ім'я, поради, як спілкуватися з товаришами, знаходити спільну мову і поважати батьків. Книга розповість про те, як зі смаком одягатися, обрати свій стиль, зорієнтує у виборі професії, а ще дасть цінні поради: як оволодіти тим чи іншим ремеслом, навчитися бути гарною господинею — одним словом, вона буде для вас цікавою і корисною.



Дітям про все на світі      Дітям властива допитливість. їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. В доступній формі і водночас досить ґрунтовно в книзі викладена інформація про Всесвіт, нашу галактику Чумацький Шлях, Сонце та інші зірки, планети Сонячної системи тощо. Книга розповість про гори й океани, дивовижні печери, звичайні та незвичайні явища природи, познайомить з рослинним світом нашої планети, а також з її мешканцями — представниками стародавніх племен і народів. Одним словом, усі дива світу відкриються допитливим юним читачам.

Велика ілюстрована енциклопедія географії  Ця універсальна енциклопедія є об’ємним портретом Землі, створеним на основі сучасних наукових даних і новітніх комп’ютерних технологій. У книжці розповідається про формування нашої планети, її геологічну будову, природні зони, клімат і погоду, моря й океани, вітри і течії, проблеми довкілля, світову енергетику і торгівлю, освіту та охорону здоров’я, міжнародні організації тощо. В енциклопедії подано чудові рельєфні карти усіх держав і континентів, складені з використанням космічної зйомки й останніх супутникових даних.

Безстрашні воїни минулого 
    Ця книга відкриває серію, присвячену захоплюючому світу небезпек і битв, пригод і таємниць, міфів і легенд, подвигів і злодіянь. Герої цієї серії — безстрашні воїни, таємничі незнайомці, невтомні шукачі пригод, дослідники, першопроходці... Перша книга починає розповідь про легендарних воїнів минулого.
Походження життя на Землі    Перша частина енциклопедії присвячена епосі виникнення життя на нашій планеті, діти простежать еволюцію від перших одноклітинних організмів до виходу земноводних на сушу. Особливе місце у виданні відведене зародженню та розвитку ссавців — класу хребетних, до якого належить і людина. Друга частина книжки оповідає про походження й еволюцію людського роду. Новітні дані від учених різноманітних галузей знань і знахідки останніх років підтверджують: людина, як і всі види тварин і рослин, є плодом тривалої еволюції.


Де росте? Що їдять?
Ця яскраво ілюстрована пізнавальна книжка запрошує юного читача в цікаву мандрівку до прадавнього і сучасного села. Гортаючи енциклопедію, дитина дізнається про примітивні та сучасні знаряддя обробітку землі, про свійських тварин та їхніх диких предків, про вирощування городини і злаків, а ще навчиться пекти хліб, робити сир і варити варення



Ковбої 
 Видання присвячене знайомству з романтичним світом Дикого Заходу та його героями - вправними скотарями, ковбоями. Ким вони були - відважними романтиками чи ницими злодіями? Відповідь ви знайдете на сторінках цієї книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар