10 лютого 2021 р.

 Агов, друзі!

Скоро  улюблене романтичне свято - День святого Валентина. А це означає не тільки подарунки, але й весело, цікаво та креативно проведений час.
Тож ми й пропонуємо вам ознайомитися з іграми та конкурсами, які можна запровадити в цей день.
У вас є час підготуватися.

Попелюшка
Хлопці стають до дівчат спинами та зав’язують очі шарфами. В цей час дівчата знімають по одній туфельці та кладуть їх до купок іншого взуття, які лежать поряд зі стільчиками принцес. Ведучий перемішує кожну купу, щоб хлопцям важче було знайти потрібну туфельку. 
Учасників підводять до своїх Попелюшок. Їхнє завдання: із зав’язаними очима якомога швидше відшукати і одягнути на ніжку коханої її власну туфельку. Зазвичай, цей конкурс викликає багато сміху, адже серед взуття неодмінно знайдуться ласти, кросівки 45 розміру, і навіть ковзани.

Я вас люблю!
Пари, які беруть участь у конкурсі, по черзі зізнаються одне одному в коханні, однак говорити при цьому не дозволяється. Сокровенні слова необхідно показати мімікою, жестами, рухами. Пара, яка зробить це найцікавіше та найсмішніше — перемагає.

Політ кохання
Цей конкурс виявить найталановитіших майстрів слова, бо передбачає складання фрази-зізнання в коханні. Усім учасникам дають звичайнісіньке слово, яке потрібно використати, висловлюючи симпатію своїй «половинці». 
Це може бути «холодильник» (кожного разу, коли відкриваю холодильник, я думаю про тебе), «калюжа» (а ті зорі у калюжі, немов твої ясні очі — мрійливі, чарівні), «футбол» (я навіть пропущу футбол по телевізору, якщо ти погодишся на побачення зі мною) тощо. Найбільш оригінальній парі дістається перемога в конкурсі.

Модельєри
Завдання конкурсу — вигадати ексклюзивне вбрання для своєї дівчини і за допомогою туалетного паперу змайструвати для неї костюм, а також дати цікаву назву образу. Переможець визначається за аплодисментами.

Найсмачніше свято
Перед кожною парою ставлять тарілочку з морозивом. Дівчина тримає в роті ложку (за ручку), набирає в неї морозиво і годує таким оригінальним способом кавалера. Хто перший з'їсть увесь десерт, той і перемагає.

Злагоджена робота
Ігри та конкурси в День святого Валентина, перш за все, повинні допомогти перевірити, наскільки добре та злагоджено пара може вирішувати різні завдання. У якості такої перевірки відмінно підійде цей конкурс.
Перед його початком необхідно розкидати по підлозі обгортки від цукерок. Хлопчикам зав'язують очі, дають віники і совки. Їх завдання — із закритими очима зібрати якомога більше папірців, дівчатка при цьому стоять осторонь, спрямовують і підказують.


Немає коментарів:

Дописати коментар