27 листопада 2018 р.

27 листопада 2018 року: Всеукраїнська акція дарування книг для бібліотек України в рамках #ЩедрийВівторок
 У 2018 році Україна офіційно долучилася до всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.
 В Україні #ЩедрийВівторок з’явився завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.
 #ЩедрийВівторок  вперше об’єднає всю країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці — нація добродіїв. Ми ладні стояти пліч-о-пліч заради доброї мети, волонтерськими зусиллями будувати країну, допомагати один одному і рятувати тих, хто цього потребує.
27 листопада 2018 року. ЩедрийВівторок. Всеукраїнська акція дарування книг.  Українська бібліотечна асоціація долучається до всесвітнього благодійного руху #ЩедрийВівторок  — всеукраїнського дня добрих справ, який вперше в Україні пройде 27 листопада.
 В межах ініціативи #ЩедрийВівторок Українська бібліотечна асоціація оголошує Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України.
Не будь байдужим, візьми участь у Щедрому Вівторку! Нехай вже читані книжки послужать добрій справі.

Немає коментарів:

Дописати коментар