11 січня 2018 р.

Продовження улюблених книг, про які ви могли не знати.
Згадайте те відчуття, коли до кінця улюбленої книги залишається всього пара сторінок, а ми ще не готові розлучитися з цим світом. Тоді ми намагаємося насолодитися кожним словом, щоб якомога довше розтягнути задоволення.
Добре, що деякі історії на цьому не закінчуються. 
Тож, наші шановні читачі, ми підготовили добірку продовжень найулюбленіших книжок, які подарують нові зустрічі зі старими героями.
Похожее изображениеХарпер Лі "Піди вартового постав" ("Пойди поставь сторожа").
Продовження одного із самих душевних і сильних романів «Вбити пересмішника». Виявляється, саме ця історія стала першою роботою Харпер Лі, але видавець запропонував розгорнути спогади головної героїні про дитинство в повноцінний роман. Сьогодні у читачів з'явилася можливість дізнатися, що трапилося з Глазастиком через 20 років після подій, описаних в першій книзі.
Картинки по запросу дюма 20 лет спустяОлександр Дюма "20 років потому", "10 років потому".
Як не дивно, але мало хто знає, що пригоди хоробрих героїв не закінчуються у відомому романі «Три мушкетери». Через багато років після останніх пригод друзям знову доводиться братися за зброю, щоб захистити невинних і відновити справедливість.
Картинки по запросу бредбери літо прощавайРей Бредбері «Літо, прощавай».
Продовження знаменитого твору «Вино з кульбаб» довго не з'являлося на полицях - автору знадобилося півстоліття, щоб роман вийшов у світ. Первісна версія була просто частиною «Вина з кульбаб», але видавництво захотіло скоротити твір. Протягом довгого часу Рей Бредбері дописував і переписував, поки не створив повноцінний роман.
Картинки по запросу робертс тінь гориГрегорі Девід Робертс «Тінь гори».
Довгоочікуване продовження пригод Шантарама - людину, яка змогла вибратися з безодні і вціліти. Отже, через два роки після втрати двох близьких людей Лін знову мужньо бореться з життєвими труднощами. Чи зможе він виконати останнє доручення Кадербхая і повернути втрачену віру і любов?
Маріо П'юзо «Сіцілієць».
Картинки по запросу п'юзо сіцілієцьЦю книгу прийнято вважати продовженням знаменитого «Хрещеного батька». Роман розкриває перед читачами подальшу долю молодшого сина Дона Корлеоне - Майка. Маріо П'юзо барвисто і цікаво описує життя сицилійської мафії, їх закони і правила. Дружба і ворожнеча, любов і ненависть, зрада і розплата - все це переплітається з яскравими і самобутніми пейзажами Сіцилії.


Немає коментарів:

Дописати коментар