6 березня 2015 р.

Прийшла весна, ніжна, прекрасна і така довгождана.
А з чого вона починається? З перших несміливих квітів, що прокидаються від сну і пробиваються крізь сніги, з теплих, сонячних деньків та Міжнародного жіночого дня — свята найчарівнішої та найпрекраснішої половини людства.

Мультяшки анимашки 8 марта~8 марта открытки

Любі дівчатка! Шановні матусі та бабусі! 
 Щиро вітаємо вас з найбільшим святом Весни — 8 Березня. Нехай у ваших очах завжди сяє радість, в душі панує свято, а посмішка ніколи не зникає з вуст.  Нехай букети квітів та гарного настрою сиплються рясними зорепадами, хай у серці панує щастя, а щирі слова, омріяні подарунки та побажання осяють ваш день барвистим салютом.
 8 Березня в гості завітало. Тож сьогодні ніяких справ, самі лише розваги та веселощі.
 А щоб зробити цей чудесний весняний день ще приємнішим та яскравішим, ми підготувавали для вас кілька цікавих фактів про 8 березня та дівчат.
Приготуйтеся дивуватися!
 Хто ж не знає популярного радянського кіноактора Андрія Миронова? Народився майбутній талант напередодні Міжнародного жіночого свята — 7 березня 1941 року. Проте батьки хлопчика, немов передбачивши синові долю загального улюбленця, у свідоцтві про народження вказали дату 8 березня. «Андрій — подарунок жінкам у Жіночий день!» — з гордістю та любов’ю заявили вони.


 Свято усіх жінок відзначали ще в древньому Римі. Вільні жінки цього дня отримували подарунки від своїх коханих, а рабині відпочивали — для них оголошувався вихідний!
 Чи доводилося вам коли-небудь називати молодшу сестричку, маму, бабусю чи подругу «золотком»? Якщо так, знайте — ви не дуже перебільшували. Виявляється, в організмі кожної людини є трішки цього дорогоцінного металу, проте в жіночому золота в 5-6 разів більше, аніж у чоловічому.



 Цікаво, що жінки набагато краще за чоловіків розрізняють запахи. Та от парадокс — 80 % усіх парфумерів світу — чоловіки!
 Ще один цікавий факт: жінки та дівчатка не чухають потилицю. По-перше, не люблять виглядати розгубленими, по-друге, це добряче псує зачіску.


Існує думка, що жінки швидше за чоловіків опановують іноземні мови.


Немає коментарів:

Дописати коментар